Onze kraam

Sinds december 2016 hebben wij een gloednieuwe verkoopwagen, een heuse zelfbedieningskraam. Het nieuwe concept zorgt ervoor dat u niet op uw buurt hoeft te wachten om uw boodschappen te verzamelen, waarna u deze bij een van onze kassa’s kunt afrekenen. Het mooie hiervan is dat wij meer tijd hebben voor passend advies, groente en fruit op maat voor u klaar te maken en natuurlijk voor een gezellige babbel onder het genot van een kopje koffie. Ons uitgebreide assortiment is hierdoor door uzelf te beoordelen, voor het mee naar huis mag.

Weekmarkt


Al vele jaren zijn we te vinden op onze vaste standplaatsen op verschillende weekmarkten. Door de tijd heen hebben we een vaste klantenkring opgebouwd door ons uitgebreide assortiment en fijne contacten. Sinds december 2016 zijn wij uit onze kraam gestapt en nodigen wij onze klanten uit om dóór de kraam heen de boodschappen te verzamelen. Over dit nieuwe concept kunt u binnenkort meer informatie vinden.

Dinsdag


08.00 uur tot 12.30 uur

Op de dinsdag zijn wij te vinden op markt  ’t Schootsveld in Elburg.

Woensdag


08.00 uur tot 12.30 uur

Op de woensdag wordt u van harte uitgenodigd op het Marktplein in het centrum van Staphorst.

Vrijdag


11.00 uur tot 16.30 uur

Op de vrijdag staat onze kraam voor u klaar in het centrum van Olst aan de Aaldert Geertsstraat.

Zaterdag


08.00 uur tot 12.30 uur

Zaterdagmorgen kunt u uw vitamines verzamelen op het Centrumplein op ’t Harde

Bijzondere markten


Naast onze vaste markten, zijn we ook trouwe gasten bij verschillende jaarmarkten en evenementen. Zo kunt u ieder jaar bij ons overheerlijke druiven kopen op de Schapenmarkt in Oldebroek, ouderwets lekkere stamppotten en erwtensoep tijdens Kerst in de Vesting in Elburg en gezonde smoothies en salades bij New Wine.

Juist omdat de opzet van dit soort markten totaal anders is dan de reguliere weekmarkt, zorgen we voor extra lekkere aanbiedingen en seizoensproducten.

Van deze markten blijft op de hoogte door onze Facebookpagina te volgen en onze wekelijkse nieuwsbrief via de mail te ontvangen.