Groente op maat


Je kent het wel. Heb je voor dat ene recept drie stengels bleekselderij nodig, zit je met de rest van de stronk te kijken. Na uiteindelijk twee weken onder in de koelkast te hebben gelegen, belandt de rest alsnog in de kliko. Zonde. Wij hebben een nieuwe manier gevonden om voedselverspilling tegen te gaan. Voortaan koop én betaal je hier alleen nog maar de groenten die je nodig hebt!

Alleen kopen wat je nodig hebt

Het klinkt zo logisch, kopen wat je nodig hebt. Bij ons kun je al heel veel per stuk kopen en net zo veel je nodig hebt, maar nu gaan we dat nog verder doorvoeren en kunt u van alle producten kopen wat u nodig hebt, dus bij Kwakkel’s groente en fruithandel koop je vanaf nu precies genoeg. Niet meer en niet minder. Kies gewoon zelf hoeveel broccoliroosjes, snoeptomaatjes of sjalotjes je koopt. Op deze manier kun je wel heel gemakkelijk goed voor je lichaam, je portemonnee en het milieu zorgen.

Dagelijks verse groente < 1 euro

De gemiddelde Nederlander eet 2 ons groente per dag en de introductie prijs bij Kwakkel’s groente en fruithandel  is 49 cent per ons. Voor nog geen euro heb je dus voortaan je dagelijkse portie verse groenten in huis. Je kunt kiezen uit 11 soorten groenten. En we hebben het hier níet over voorverpakte producten met tal van toevoegingen, zoals je die in de supermarkt vindt. Wél over pure en eerlijke groenten, zoals de natuur het bedoeld heeft.

Voedselverspilling in Nederland

In Nederland gooien we met z’n allen jaarlijks 800 miljoen kilo voedsel weg. Met een aandeel van 21% gaat er elk jaar een slordige 170 miljoen kilo aan groente en fruit de GFT-bak in. Met deze nieuwe manier van groente aanbieden, gaat we de strijd tegen voedselverspilling aan. Het milieuvriendelijke concept sluit perfect aan bij landelijke maatregelen aangaande afvalvermindering, zoals het verbod op gratis plastic tasjes.

Zelf proberen of meer weten?

Heb je vragen over het nieuwe concept Groente op maat? Wij staan zowel in de winkel als op de markt met adviezen voor u klaar!