Laatste marktweek

december 2020
Geachte klanten,

Wat hebben we toch een bijzondere laatste week op onze markten gehad. Precies 4 jaar na de ingebruikname van onze zelfbediening verkoopwagen hebben we afscheid genomen van onze laatste drie markten. We hadden in 2015 al afscheid genomen van onze donderdagmarkt Ens en in 2019 van onze vrijdagmarkt Olst. We hebben de laatste jaren meer werk in Oosterwolde gekregen en zijn begonnen met het leveren van werkfruit aan bedrijven, het leveren via de webshop aan consumenten. Daarnaast hebben we de openingstijden van onze winkel verruimd. Dit waren verschillende redenen om na te gaan denken hoe verder met onze zaak. Daarom hebben we er voor gekozen om na ruim 45 jaar met het bezoeken van onze markten te stoppen.

Dat dit een beslissing is waar je goed over nadenkt dat mag duidelijk zijn. En nadat het besluit na veel wikken en wegen was genomen ga je er na toe leven en voelt het goed, totdat……

Dan breekt de laatste week op de markt aan en wordt het anders. We hebben ontiegelijk veel reacties gehad dat klanten het jammer vinden dat we stoppen, we hebben heel veel presentjes en kaarten gehad van onze klanten als dank terwijl wij onze klanten wilden bedanken voor hun jarenlange trouwe komst in onze kraam.

Het was een bijzondere week die we niet snel zullen vergeten, ook mede door de mooie toespraak van Reinielle (van bakkerij ’t Stoepje in Staphorst) en van onze collega vrienden van de markt in ’t Harde.

Tammo Kroesen, Jaap ter Weele, Dick Koelewijn en de dames van de Kaas hebben ons enorm verwend en ons een zeer emotioneel en warm afscheid bezorgd. Daarnaast werden we door onze kinderen verrast met een prachtig naslagwerk met de gehele geschiedenis van ons bedrijf.

Al met al voelt het nog steeds als een goede beslissing, maar met nog steeds een kippenvel gevoel als we aan de laatste week terug denken.

Klanten, collega’s, vrienden, familie en ons gezin, hartelijk dank voor deze prachtige laatste week op onze markt, het was onvergetelijk.

Hieronder een kleine foto impressie van de laatste week (15 tot en met 19 december 2020)

Wim

Dinsdag 15 december 2020 – Elburg
Woensdag 16 december 2020 – Staphorst
Zaterdag 19 december 2020 – ‘t Harde

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Uw winkelwagen is leeg.

Verder winkelen